Lasten, nuorten ja perheiden Eurooppaan

blogiinpallot

Vaikuttamistoiminta on eräs Väestöliiton keskeisimmistä tehtävistä ja toiminta-alueista. Tavoitteenamme on sellainen yhteiskunta ja maailma, jossa perheiden, nuorten ja koko väestön hyvinvointi, terveys ja turvallisuus toteutuisivat ja ihmiset voisivat viettää onnellista ja tasapainoista elämää. Toimintamme painottuu nuorten ja perheiden hyvinvoinnin lisäämiseen, suomalaisen yhteiskunnan monikulttuurisuuden vahvistamiseen sekä seksuaaliterveyden edistämiseen.

Tällä hetkellä vaikutamme EU-vaaleissa ja eurovaaliehdokkaisiin. Olemme laatineet omat tavoitteemme ja teesimme. Ne tähtäävät Eurooppaan, joka olisi lapsille, nuorille ja perheille nykyistä parempi paikka elää. Ohjelmassa keskitytään työn ja perheen yhteensovittamiseen, maahanmuuttajaperheiden asemaan, seksuaaliterveyteen, lapsiperheköyhyyteen ja nuorisotyöttömyyteen.

Olemme valjastaneet osan Väestöliiton blogista vaikuttamistoimintamme välineeksi näissä vaaleissa. Luottamushenkilömme ja asiantuntijamme avaavat vaalitavoitteidemme sisältöä omissa kirjoituksissaan.

Olemme myös pyytäneet eurovaaliehdokkaita kirjoittamaan vaalitavoitteisiimme liittyvistä kysymyksistä blogiimme. Näin se on kanava, jossa he voivat kertoa oman näkemyksensä näistä kysymyksistä ja ottaa kantaa tavoitteisiimme. Nämä bloggaukset, kuten kaikki muutkin kirjoitukset Väestöliiton blogissa edustavat tietysti kirjoittajiensa omia mielipiteitä. Toivomme, että niiden välityksellä lukijoille muodostuu näkemys siitä, millaista lasten, nuorten ja perheiden Eurooppaa kukin ehdokkaista olisi valmis rakentamaan.

Lue tarkemmin vaalitavoitteistamme www.vaestoliitto.fi/EU-vaalit.

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.