Huh

Image

Puuh. Kaikki kunnossa niskaturvotusultrassa.

Paitsi että siitä seerumitestistä saakin tietää vasta viikon päästä, koska sen tulosta pitää verrata näihin ultran tietoihin. Mutta on kuulemma epätavallista, että siinä on jotain hälyttävää, jos tässä kaikki näin ok.

Olin niin hermostunut odotushuoneessa, että aloin itkeä ja oksetti kohtalaisesti. Nyt vasta tajusin, mikä siunaus on ollut, että raskaustestit on saanut tehdä omassa kodissa ja ne pettymykset kohdata maailmalta piilossa.

Vauva / sikiö / hän oli ihana. Meen ehkä kohta työpaikan vessaan katsomaan kuvat.

Mutta ensin selitys kuvalle tässä yllä: vessa, jossa kävin ennen ultraa. Päätin, että jos kaikki on hyvin, käyn kuvaamassa oven ultran jälkeen.

32 kommenttia artikkeliin ”Huh

 1. Hienoa, että kaikki kunnossa! Onnea! Nyt nauti raskaudesta ja keskity kaikkeen positiiviseen. Ei ole mitään syytä murehtia, ennen kuin sille oikeasti annetaan aihetta. Tiedän, ei ole aina helppoa, mutta yrittämisen arvoista. Aurinkoista päivää! ❤

  Tykkää

 2. Mahtavaa! Olen lukenut blogiasi jo jokin aikaa taivaltaessamme lapsettomuuden suossa. Tarpomista on jatkunut ainakin neljä vuotta, pari vuotta sitten tosin onnisti, mutta se riemu päättyi keskenmenoon viikolla 11. Lapsettomuustutkimusten piti alkaa tämän kuukauden lopussa, mutta peruin ajan muutama päivä sitten. Syynä on se, että suureksi hämmästykseksemme raskaustesti näytti plussaa!

  Varasin tänään ajan alkuraskauden ultraan, ei uskalla riemuita ennen kuin kuulemme sydänäänet. Eikä sekään vielä tarkoita mitään… Mutta jotain kuitenkin. Samanlainen ahdistus se täälläkin vaivaa, varmasti vaan pahenee viikkojen kuluessa. Olen jo iän puolesta melkein ohittanut parasta ennen -päiväyksen.

  Tykkää

  1. Voi onnea hirveästi, toivottavasti kaikki menee hyvin!

   Tuo neljä vuotta ja keskenmeno niinkin pitkällä kuin viikolla 11 kuulostaa kamalalta ja kamalan epäreilulta. Todella ymmärrettävää, jos ahdistaa, mutta toivottavasti keksit jonkun keinon taltuttaa sen (tai luonto keksii, vaikka valmistamalla kehon sisäisesti hirveästi jotain rauhoittavaa hormonia).

   Toivotan kaikkea parasta! Olisi kivaa kuulla ajatuksiasi ja kuulumisiasi jatkossakin.

   Tykkää

 3. Hienoa että kaikki oli hyvin, sielläkin. Itse tosin kävin nt-ultrassa jo pari viikkoa sitten, vaikka samoilla viikoilla me mennään. Meillehän kävi sitten niin, että molemmat siirretyt alkiot kiinnittyi joten kaksosia odotellaan =) On tää hurjaa!

  Tykkää

  1. Ou vau, jee! Mahtavaa! Onnea! Mäkin vähän salaa toivoin, että meille olis tullut kaksoset. (Sudella olis kyllä kestänyt vähän aikaa toipua järkytyksestä 🙂 )

   Tykkää

 4. Voi mitten ihana uutinen Karhis ❤ Mä aina luen vaikken kommentoikaan ja elän mukana. Toivottavasti uskallat iloita ainakin välillä.

  Tykkää

 5. onnittelut! Tiesin, että teillä on kaikki hyvin! Lakkaa stressaamasta ja luota nyt siihen että kaikkki menee hyvin! Tämä on niin ihanaa tämä kaikki!

  Tykkää

 6. Hei, kaikille isot yhteiskiitokset näistä terveisistä! Hirveä jännittäminen ja tavallista hektisempi työpäivä uuvuttivat niin, että nukuin iltapäivästä alkuiltaan. Nyt hyvää oikeaa yötä! Zzzzzzzzz.

  Tykkää

 7. Ihania uutisia! ❤ nyt voi vähän hengähtää, nauttia joka hetkestä (vaikka itsekin, kaikkien niiden pettymysten jälkeen, koen vaikeaksi nauttia täysillä, pelottaa niin vietävästä vielä edelleen, puolivälissä raskautta, että tää onni viedään meiltä pois. Heh.), iloa ja aurinkoa päivään!

  Tykkää

  1. Kiitos Emminkäinen. Arvaa mikä mun salainen raskautumisase oli? Varasin matkan New Yorkiin. Auttoi sulla, auttoi mulla 🙂 Nyt saman taian voimalla vielä suoritetaan nää raskaudet onnistuneesti loppuun!

   Tykkää

 8. Ihanaa, että kaikki on hyvin! Onnea! 🙂 Nyt vaan meditaatiota ja rentoutumisharjotuksia stressin lievittämiseen :).

  Tykkää

 9. Hei.törmäsin ihan vahingossa sun blogiin. Olen itsekin raskaana ja odotan esikoista. Oli todella koskettavaa lukea sun kokemuksista ja olen todella iloinen että pikkusella on kaikki hyvin.itse olin aina uskossa että en saa lapsia,mutta tutkimuksiin en uskaltanut mennä.en halunut virallista vastausta lääkäriltä.pelotti sen verran paljon. Kaikkea hyvää sulle ja pikkuselle ja helpompaa loppuodotusta!!! Ja sudelle myös tsemppiä!:)

  Tykkää

  1. Helou Pinkkipossu, kiitos kommentista ja onnea raskaudesta! Millä aikataululla se vielä pinkimpi possu on tulossa? Meillä arvioitu toimitusaika 4. lokakuuta. Sudelta terkkuja!

   Tykkää

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.