Häälahjat

Olin seuraamassa tapahtumaketjua, jossa ystäväni lipui kohti avioliiton satamaa. Hääprojekti aloitettiin jo puolitoista vuotta ennen häitä. Häiden järjestäminen on kaiken kaikkiaan valtava projekti, vaikka se toteutettaisiinkin pienimuotoisesti ja suhteellisen edullisella budjetilla. Ystävieni häihin kutsuttiin 50 vierasta, lähimmät ystävät ja sukulaiset. Juhlat olivat tunnelmaltaan intiimit ja todella onnistuneet, koko päivästä jäi paljon hyviä muistoja.

Hääpäivän jälkeen kävimme läpi ystäväni kanssa heidän saamiaan häälahjoja. Hääpari oli ennen häitä kirjoittanut vieraiden lahjaostojen helpottamiseksi lahjalistan. Listassa oli suhteellisen paljon niitä yleisimpiä perustavaroita, mitä kotona tarvitsee: leivänpaahdin, pyyhkeitä jne. Listasta huolimatta lahjojen joukossa oli mitä ihmeellisimpiä tavaroita. On käsittämätöntä, kuinka monta lasimaljakkoa yksi hääpari voi saada. Mihin  kaikki lasimaljakot saadaan mahtumaan?

Mietin tässä jälkeenpäin, mikä saa ihmiset joukolla ostamaan maljakoita? Mietin, millainen olisi hääparille mieluisa ja mukava lahja. Sellainen, joka toisi arkeen iloa ja jota myös käytettäisiin. Millaisen häälahjan minä toivoisin saavani kumppanini kanssa?

Toivoisin saavani elämyksiä. Asioita joilla kumppanini kanssa voisin tuoda iloa arkeen, hyvinvointia ja miksei myös vahvistaa parisuhteen hyvinvointiakin. Loppuun olen koonnut muutaman oivan lahjavinkin, joita kannattaa harkita, varsinkin jos haluaa välttyä lasimaljakko-gatelta.

Mitä sinä olisit halunnut häälahjaksi?

I Love LeikkiI Love Leikki -korttipelin tarkoituksena on edistää myönteistä seksuaalisuutta. Toimiva seksuaalisuus parantaa parisuhteessa elävien terveyttä sekä lisää parisuhdeonnea. Kysymysten aihepiireinä ovat mm. intohimo, kosketus, haaveet, fantasiat ja seksikäs kumppani. Lisäksi peliin sisältyy tehtäviä, joiden on tarkoitus herätellä parin välistä intiimiyttä, hellyyttä ja eroottisuutta.

samarakasSamarakas on korttipeli, jonka tarkoituksena on tukea ja vahvistaa parisuhdetta. Peli sisältää 220 kysymystä ja erilaisia tehtäviä, joilla kehittää vuorovaikutustaitojaan. Aiheita ovat mm. läheisyys, suhteet sukuun ja ystäviin, parin oma elämä, toiveet ja unelmat. Pelin avulla voi virkistää yhteisiä hetkiä, niin kotona kuin lomamatkallakin.

100_kysymysta_parisuhteesta_kansi_72 Sata kysymystä parisuhteesta -kirjan tarkoitus on rohkaista ja auttaa lukijaa löytämään keinoja parisuhteensa vaalimiseen. Tieto ja neuvonta auttavat pareja ja yksilöitä ratkaisemaan ongelmiaan sekä näkemään pulmat uudella tavalla.

 

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.