Kutsun sinua auttamaan kanssamme lapsia, nuoria ja perheitä – kaikkien kotien onneksi

 

Kuva: Markku Pajunen

Aluksi haluan esittäytyä. Olen Eija, Väestöliiton toimitusjohtaja. Yhdessä yli 60 Väestöliiton asiantuntijan ja työntekijän kanssa tarjoamme palveluja ja teemme tutkimustyötä lasten, nuorten ja perheiden auttamiseksi. Työtämme ohjaa unelma siitä, että jokaisella olisi elämää rikastuttavia, turvallisia ihmissuhteita

Kodit ovat tärkeiden ihmissuhteiden kasvualusta. Monessa kodissa tarvitaan apuasi juuri nyt, kun arkea kuormittavat erilaiset huolet, turvattomuus, yksinäisyys, uupumus ja ihmissuhteiden ristiriidat. Yhdessä voimme vaikuttaa siihen, ettei lasten, nuorten ja perheiden tarvitse jäädä huolineen yksin. Lahjoittamalla Kaikkien kotien onneksi -keräykseen tuet Väestöliiton tinkimätöntä ja pitkäjänteistä työtä lasten, nuorten ja perheiden hyväksi.

Turvalliset ihmissuhteet kannattelevat elämää. Me autamme hyvien ihmissuhteiden rakentumisessa ja arjen pulmien ratkaisemisessa vuosikymmenten järjestötyön kokemuksen ja uusimman osaamisen pohjalta. Jatkamme tämän päivän menetelmin ja tiedoin Väestöliiton työtä, joka alkoi talvisodan jälkeen 82 vuotta sitten hyvin käytännöllisesti, kuten toimittamalla sänkyjä ja kenkiä sekä kodinhoitoapua vähävaraisiin ja monilapsisiin perheisiin.

Lahjoitusvaroin tuetaan Väestöliiton maksutonta matalan kynnyksen neuvontaa elämän eri vaiheissa. Jo yksikin keskustelu asiantuntijoidemme kanssa voi helpottaa ja auttaa vaikeassa tilanteessa. Väestöliiton varhaisen vaiheen asiantuntevan tuen avulla voimme ennaltaehkäistä ongelmien syvenemisen. Tarvittaessa ohjaamme eteenpäin, jos huomaamme tarvetta syvempään apuun.

Lahjoituksia tarvitaan, jotta voimme tukea uupuneita pienten lasten vanhempia Perhepulma-palvelussa, auttaa poikia ja nuoria miehiä Poikien Puhelimessa, tarjota nuorille chat-apua ihmissuhteiden, murrosiän myllerrysten ja seksuaalisuuden huoliin sekä keskusteluapua isovanhemmuuden ristiriitoihin. Lahjoitusten avulla voimme myös tukea muualta Suomeen muuttaneiden vanhemmuutta ja hyvinvointia.

Lahjoitusvaroin voimme myös tukea Väestöliiton tutkimustyötä, joka auttaa tärkeällä tavalla ymmärtämään kotien ja perheiden hyvinvointia ja ihmissuhteita sekä mm. syntyvyyteen ja ikääntymiseen liittyviä ilmiöitä. Tutkimustietoa tarvitaan, jotta voimme paremmin auttaa ja edistää kaikkien kotien onnea ja hyvinvointia.

Yhdessä voimme auttaa lapsia, nuoria ja perheitä ja luoda tarinoita, joilla on onnellinen loppu.

Jokainen lapsi, nuori ja perhe on tärkeä! Kiitos, että autat.

Eija Koivuranta


Väestöliiton Kaikkien kotien onneksi -keräyksellä autetaan lapsia, nuoria ja perheitä. Lahjoitusvaroin tuetaan Väestöliiton asiantuntevaa ja maksutonta matalan kynnyksen neuvontaa sekä kotien ja perheiden hyvinvointia koskevaa tutkimustyötä. Lue lisää ja lahjoita: kaikkienkotienonneksi.fi
Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.