Ystävänpäivärakkautta

shutterstock_241647313Kaikille meille tapahtuu elämässä paljon asioita. On muutoksia, sairautta, työttömyyttä ja menetyksiä. On kiirettä, päiväkotiretkiä ja koulun esitelmiä. On palavereita, työhaasteita ja aikatauluja. On ihmissuhteita, vuorovaikutusongelmia ja selvittämättömiä asioita. On palaneita kattilanpohjia ja onnistuneita kuppikakkuja. On sääntöjä, lakeja, oikeita ja vääriä tapoja toimia eri tilanteissa. Meiltä vaaditaan enemmän ja nopeammin. Tee. Mene. Suorita. Sitä on tämä maailman arki monelle. Elämä.

Kaiken tämän keskellä kysyi ystävä minulta kadunkulmassa:”Miten sinä jaksat?”
Ja vastaukseni tuli suoralta kädeltä: Minä jaksan, kun minulla on Rakkautta. On rakkautta mitä jaan ympärille ja rakkautta mitä saan vastineeksi. On rakkautta läheisille ja ystäville, sukulaisille ja verkostoille, harrastuspiireille ja naapurin koiralle. On rakkautta elämän arvoina ja asenteena.

Nyt kysynkin siis sinulta: Onko sinulla Rakkautta ?

Tänä ystävänpäivänä, muista rakkaitasi. Muista heitä ja anna heille rakkauttasi. Tee jotain yllättävää ja hullua. Tee pieniä, mutta tärkeitä tekoja. Kiitä kassantätiä ja hymyile aamumetrossa. Halaa lasta ja kehu työtoveria. Anna suukko sydämesi valitulle ja skypetä kaukaisen ystävän kanssa. Hemmottele itseäsi ja iloitse tästä viikosta: Olen tänäänkin elänyt ja oppinut uutta!

Anna siis rakkauttasi, sillä Sinä tarvitset sitä jaksaaksesi ja lähipiirisi tarvitsee sitä.
Iloista, yllätyksellistä ja rakkaudentäyteistä ystävänpäivää kaikille!

Yksi kommentti artikkeliin ”Ystävänpäivärakkautta

  1. Kiitos rohkaisevasta kirjoituksesta, Suvi!
    Tämä oli kiva lukea ystävänpäivän aamukahvin kanssa,

    Terv. Eija

    Tykkää

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.