Juhannustaikoja ja rakkaushaaveita

shutterstock_197243438”Kun juoksee alasti saunasta tullessaan juhannusyönä ruisvainion ojia, niin yhdeksännessä ojassa tulee sulhanen vastaan.”

Vaikka et tekisi juhannustaikoja, saatat silti ajatella rakkaudesta taikauskoisesti. Ehkä uskot kohtaavasi kumppanin silloin, kun vähiten häntä odotat. Parisuhderiidan aikana epäilet, tekikö kohtalo sittenkin virheen: eikö kaupan kassalla kohtaamasi kumppani ollutkaan se ainoa oikea?

Uskomukset kertovat haaveistamme. Ne kertovat siitä, mitä pidämme tärkeänä ja mitä haluaisimme muuttaa elämässämme. Juhannustaiat voivat johdattaa sinut pohjimmaisten toiveidesi äärelle. Haaveilu ei ole turhanpäiväistä. Se virittää sinut tunnelmaan, jossa voit turvallisesti pohtia omia unelmiasi ja kohdata omaa tarvitsevuuttasi. Juhannushaaveet voivat olla elämänmuutoksen esiaste – tai rakastumisen ensiaskel. Kun tunnet itsesi, voit jakaa toiveesi toiselle. Uskallatko kuunnella omia tunteitasi tänä juhannuksena? Uskallatko jakaa ne jollekulle?

Juhannustaian tekeminen tuo itsevarmuutta. Kun luotat rakkaudessa uskomuksiin, et ole yksin. Sinulla on taika, jonka avulla uskot ”valloittavasi kaikki”. Silloin tartut rohkeammin keinoihin, joiden avulla taika käy todeksi. Teet deittisivustolle profiilin tai varaat kumppanisi kanssa lomamatkan. Laitat lapset työn edelle. Et anna kiireen varastaa haaveitasi tai tyrmätä yllättäviä ideoita – niitä hupsuja ideoita, joille yleensä naurahdat. Otat tosissasi unelmasi, sillä ne kertovat siitä, mitä tarvitset.

Haaveilussa ei kannata asettua sivustaseuraajaksi. Ei ole sellaista juhannusheilaa, joka osaisi toteuttaa haaveesi lukemalla ajatuksia. Tai joka ei koskaan tuntisi itseään avuttomaksi, kun mökkimatkalla alkanut riita pitäisi sopia. Myös unelmien prinssi tai prinsessa voi kokea olevansa epävarma ja kaivata sinulta aloitetta. Kuvittelemalla mielessäsi muiden haaveita voit päästä lähemmäs tilannetta, jossa itsekin olet tyytyväisempi.

Piilota siis rohkeasti kukkia tyynyn alle ja mieti: mitä sinä kaipaat, toivot ja tarvitset tänä juhannuksena?

Seuraavat kysymykset johdattavat sinut haaveiden maailmaan – ja haaveiden toteuttamiseen:
– Kenestä sinä haaveilet tänä juhannuksena? Ota häneen yhteyttä.
– Minkälaista yhteistä aikaa toivot kumppanisi kanssa juhannusaattona? Kerro se hänelle.
– Mitä lapsesi haluaisivat taikoa tänä juhannuksena? Voisitko toteuttaa heidän toiveensa?

Katso myös:
Sinkkuuden myytit
Tunnekeskeinen nettiparisuhdekurssi
Musiikkivideo lasten haaveista

Yksi kommentti artikkeliin ”Juhannustaikoja ja rakkaushaaveita

  1. On se aikamoinen lenkki, jos vasta yhdeksännessä ruispellon ojassa tulee sulhanen vastaan. Siinä onkin varmaan tarve mennä uudelleen saunaan, vaikkapa yhdessä?

    Tykkää

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.