Kiitos ja hei hei

Ensioireet – optimistin lapsettomuusblogi loppuu tähän.

Kiitos, että sain jakaa kanssanne yhden kauheimmista painajaisistani. Kiitos niin teille, jotka lähettitte kommentteja kuin teille, joiden läsnäoloa vain aavistelin kävijätilastoista.

Viesteistänne oli minulle paljon apua. Niin myös pelkästä ajatusten ulos kirjoittamisesta.

Väestöliiton klinikalle kiitos ammattitaitoisesta hoidosta. Kiitos Myystä.

Toivotan parasta kaikkea kaikille. Voimia lapsettomuuden kanssa kamppaileville ja ymmärrystä heidän tukijoilleen.

PS: Kokeilen jatkaa bloggaamista osoitteessa http://panamaan.blogspot.fi/

 

10 kommenttia artikkeliin ”Kiitos ja hei hei

  1. Eiiiii!!! Mie niin tykkään näistä sun postauksista. Kaikkia tunteita olen käynyt läpi kanssasi ja myös itseni kanssa kirjoituksiasi lukiessa.
    En saanut aikaiseksi vastata kysymykseesi jatkoaiheista, mutta olen edelleen kiinnostunut siitä, nouseeko lapsettomuus ja hoidot myöhemmin esille parisuhteessa ja itsensä kanssa. No, ehkä kirjoittelet joskus siitä seuraavassa osoitteessa… Toivon, ettei se ole pelkkää vauvahössötystä. 😊 No, siitä voi päätellä meidän tilanteen. 😊
    Paljon onnea teille ja kaikkea hyvää! ❤

    Tykkää

  2. Tämä blogi oli ensimmäinen lapsettomuusblogi, johon löysin itseni joskus keväällä/kesällä 2013 ja koukutuin samantien. Kiitos Hilkka (ja Susi myös!) tästä mielettömästä blogista: vertaistuesta, järjettömästi tunteita (niin naurua kuin suruakin) herättäneistä postauksista ja toivosta. Tulen varmasti seuraamaan uutta blogiasi. Kaikkea hyvää teille <3!

    Tykkää

Kirjoita kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.