Kun ikää on enemmän, on aikaa vähemmän

ts

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ikä tuo seksiin uusia vivahteita sekä lisää tunteita ja ajatuksia.

Seksi on rennompaa ja hauskempaa ja spontaanimpaa kuin nuorena – silloin oli enemmän epärealistisia odotuksia. Nautinto on erilaista, kun kehokin on erilainen. Ei parempaa tai huonompaa, vaan erilaista. Oma nautinto ei ole enää kiinni miehen erektiosta. Läheisyys ja kosketus ovat suunnattoman suuri osa seksin viehätystä, samoin kiihottaminen suulla ja käsillä.

Älä tyrmää, mitä et ole itse kokeillut.

Ikä antaa meille mahdollisuuden kirjoittaa uudelleen seksuaalisen käsikirjoituksemme, tavoitella sellaista, mitä olemme aina halunneet tai minkä olemme vasta nyt keksineet. Ei seksiä aina automaattisesti halua, ei kuntosalillekaan aina halua lähteä, mutta kun siihen ryhtyy, nauttii kovasti ja se taas saa haluamaan uudelleen.

Laukeamista ei pidä jättää toisen tehtäväksi tai hänen varaansa, itsen kanssa harrastettu seksi pelastaa päivän. Itse tietää parhaiten omat mieltymykset, eikä itsetyydytyksestä nauttimiselle ole yläikärajaa. Oma seksuaalisuus tarkoittaa sitä, kun seksiaktissa on itse ja vibraattori.

Ole uskalias seksin ja seksuaalisuuden suhteen kuten muillakin elämän alueilla, ota riskejä tunnepuolella ja kokeile uusia rooleja ihmissuhteissa. Ikä ja elämänkokemus vapauttavat seksuaalisesti.

On upeaa pystyä rakastamaan menettämättä omaa itseään tai identiteettiään. Eihän tärkeää ole kynttilät, vaan itse kakku.

***************

Tutustu Kosketuksen kaipuu – kypsän iän seksuaalisuus -julkaisuumme.

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.