OMG, nyt on ruuhkavuodet! #perheystävällinentyöpaikka

banneri_suomiareena_600x387

Perheen ja työn yhteensovittaminen on tänä päivänä kaikkien huulilla. Se on yhteiskunnallinen haaste. Kaikki hyötyvät merkittävästi, kun asia edistyy. Perheiden ja lasten hyvinvointi vahvistuu, ja myös työkyky ja työssä jaksaminen lisääntyvät. Näin myös sekä työntekijät että työnantajat hyötyvät.

Väestöliitto on tänä kesänä ensimmäistä kertaa mukana Pori Jazzien yhteydessä järjestettävässä Suomi Areenassa. Järjestämme keskustelutilaisuuden OMG, nyt on ruuhkavuodet! #perheystävällinentyöpaikka keskiviikkona 16.7. klo 14-15.15. Tilaisuudessa nousee esiin erilaisia näkökulmia tähän tärkeään asiaan.

Lähiviikkoina avaamme tätä tematiikka blogissamme. Tutustu keskusteluun ja tule mukaan SuomiAreenalle heinäkuisena keskiviikkona!

Keskustelutilaisuutemme pidetään Puuvillan puistossa, joka sijaitsee Porin Puuvillan edustajalla Pohjoisrannassa (osoite Pohjoisranta 11). Puuvillan puistoon pääsee Porinsiltaa pitkin.

Tilaisuudessa työn ja perheen yhteensovittamisesta keskustelevat ministeri Paula Risikko, Väestöliiton varapuheenjohtaja ja Marttaliiton toiminnanjohtaja Marianne Heikkilä, uusi lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila, toimitusjohtaja Harri Tuomi Satakunnnan Osuuskaupasta ja päätoimittaja Maria Veitola Radio Helsingistä.

suomiareena_uusilogo

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.