Maailman ihanin kesäloma

Kuva

Terveisiä kesälomalta. Siinä on tänä vuonna tarkoitus olla kaksi osaa. Ensimmäisessä ollaan kaksi viikkoa maalla vanhempien luona aika lailla samalla kaavalla kuin viime vuonna – ei se opinnäytetyö olekaan niin valmis kuin luulin. Toisessa matkustetaan kolmeksi viikoksi New Yorkiin kurssille, jos lääkäri antaa luvan lentää (lähtö olisi 28. raskausviikon alussa ja paluu 31. raskausviikon alussa).

Jos lääkäri ei anna lupaa lentää, niin ei se mitään. Meiille on tulossa vauva. Ihan uskomatonta.

Kommentoin äsken Suden edelliseen postaukseen, että ajan voisi mun puolesta pysäyttää tähän. Elämä tuntuu just täydelliseltä just nyt. Haluaisin varastaa jostain ihan pikkisen lisää kiireetöntä aikaa meille kahdelle ennen kuin meitä on kolme. Meillä oli niin pitkään niin raskasta kahdestaan silloin, kun ei voinut tietää, onko meitä koskaan kolme, että tästä kevyestä kahdestaan olemisesta haluaisi saada nauttia ihan vähän pidempään.

Voi kun kaikki tätä haluavat saisivat kokea tämän. Lähetän kaikkea mahdollista hyvää joka suuntaan, tutuille ja tuntemattomille.

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.