Hääpäivä

hääpäiväTästä on neljä vuotta, 9000 kilometriä ja 15 kiloa (tai jos kummankin kilot lasketaan, 30).

Myös raskaaksi tulemisen yrityksen vuosipäivä on näillä hujakoilla. Kolme vuotta. Toivon, että tuleva vuosi olisi helpompi kuin mennyt. Olen välillä sietämätön kumppani ja sietämätön itselleni.

Raskausoireet: Alavatsassa pisti perjantaiyönä samalla tavalla kuin siinä ensimmäisessä inseminaatiokierrosa, jossa oli kuulemma tapahtunut kiinnittymisen yritys. Sitten ei mitään – ennen kuin eilen illalla pisteli vähän enemmän, ja nyt taitaa pistää taas.

Olen vähän huolissani siitä, ettei tunnu oikein miltään. Siis päässä. En ole kärsimätön, sekaisin jännityksestä, tai uneton (paitsi aikaisin aamulla, kun luulen pissanneeni sänkyyn, ja tajuan aamu toisensa jälkeen, että tunne johtuu kaikki paikat tuhraavasta keltarauhashormonivalmisteesta – kolme kapselia emättimeen aamuin illoin).

Ei pelota, miltä tuntuu, jos en ole raskaana. Tämä maha-asia ei nyt tunnu yhtään miltään. Tarvon vaan kohti maanantaita.

11 kommenttia artikkeliin ”Hääpäivä

 1. Hyvää hääpäivää teille! Muistan sen aurinkoisena ja onnellisena. Tietenkään ei aina paista, mutta pimeämmän jakson jälkeen aurinko ihan häikäisee. Siinä kai elämän suola. Nyt toivon vain aurikoa teille kaikille, montako teitä ikinä lieneekään.
  Rakkaudella rutstus
  äiti

  Tykkää

 2. Täysin epäolennaista mutta olin ajatellut teidät ihan eri näköisiksi, öö joo niin olin 🙂

  Jälkeenpäin ajateltuna mulla ei ollut mtn oireita paitsi yhtenä iltapäivänä töistä lähtiessä vatsaa (kohtua?) kramppasi niin että tunsin. Ja muuten aina tulevat PMS-oireet (vatsan turvotus, väsymys, pahantuulisuus) eivät vain tulleet. Olisin kuvitellut, että rinnat about räjähtävät ennen testiä, mutta mulla ei käynyt niin.

  Tykkää

  1. Joo, tosi monet kaveritkin on kertonert, ettei niillä ollut oikeastaan mitään oireita. Just eilen istuin kaakaolla ensi kuussa synnyttävän kaverin kanssa, joka sanoi niin.

   Ollaan me nyt jo eri näköisiä kuin kuvassa. Seuraavasti on mennyt: moon ikääntynyt lyhyessä ajassa hirveesti ja Susi taas näyttää ehkä hitusen nuoremmalta kuin ennen. Sillä on nykyään opiskelija-look, johon kuuluu pitkähkö tukka ja rypyt peittävä parta.

   Ja en yleensä pukeudu kynähameisiin ja korkokenkiin (joita ei tosin kuvassa näy), vaan raahustan menemään farkuissa ja tennareissa, ellei pidä naamioitua asialliseksi henkilöksi jotain erityistä työjuttua varten.

   Tykkää

 3. Onnellista hääpäivää! Monikaan ei ole, kuulemani mukaan, kokenut raskausoireita ennen testaamista, joten no stress. Niin kauan toivotaan, kunnes toisin todistetaan…. 🙂 tsemppiä!

  Tykkää

  1. Kiitos H.

   Käytiin ulkona syömässä. Yritettiin löytää vastine meidän Macholandian lempilohturuokapaikalle. Tai oikeastaan niitä oli kaksi, lähikiinalainen ja Spur. Mentiin jompaan kumpaan aina negatiivisen raskaustestin iltana ja itkin ruokailun aikana siiderilasiin.

   Tää on ihan hullua, miten nyt ei jännitä. Ihan kuin olisin laittanut tunteet ja ajatukset muovikassiin ja kassin naulakkoon odottelemaan parempia päiviä.

   Tykkää

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.