Kantsii huputtaa!

hivistelya_900pxSattuuko se, että on hiv? Tarttuuko hiv saunan lauteilta? Millaisen puheen kantriräpin kuningas Stig pitäisi kondomien puolesta maailman nuorille? Nämä ja paljon muuta löytyvät uunituoreesta Hivistelystä, nuorille suunnatusta virtuaalisesta hiv-julkaisusta. Tietopaketti on suunnattu lukioille ja ammattioppilaitoksille, mutta sitä voi käyttää myös muussa opetuksessa ja koulutuksissa.

Läpileikkaavana teemana Hivistelyssä on vahvasti hiviin liittyvän stigman vähentäminen. Hiviin liittyy edelleen enemmän häpeää kuin muihin sairauksiin, ja tämä nostaa kynnystä esimerkiksi testiin hakeutumisessa. Hivistely-lehti painottaa myös hivin globaalia vaikutusta. Kaikilla nuorilla asuinpaikasta riippumatta pitäisi olla mahdollisuus nauttia elämästä, elää terveenä ja saada tietoa seksuaalisuudesta.

Löydät Hivistelyn helposti selattavana nettilehtenä Väestöliiton sivuilla. Lisäksi sen voi printata opetuskäyttöön PDF-version avulla.

www.vaestoliitto.fi/hivistelya

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.