Stydiä symboliikkaa osa 267

Istun odottamassa unikurssin alkua. Täällä opetetaan aikuisile, miten nukutaan. Oon viime aikoina herännyt tosi usein neljältä pyöriskelemään. Näytån zombielta (Halloween-teema).

Kurssilla olis ilmeisesti tarkoitus käyttää putkimaisia tyynyjä, joita kutsutaan bolstereiksi – paitsi että juuri äsken viereisessä salissa äitiysjoogaa ohjaava ihminen kävi kertomassa, että hän tarvii niitä, kun odottavilla äideillä on muuten niin vaikea olla.

Se on tosi ymmärrettävää. Tietysti ne tarvii niitä enemmän kuin me.

On aika vaikee olla tahattomasti lapseton tulematta tahattomasti marttyyriksi.

This entry was posted in Ensioireet - optimistin lapsettomuusblogi, Lapsettomuus and tagged , by Hilkka. Bookmark the permalink.

About Hilkka

Ei-kenenkään-äiti Hilkka (38) ja kahden teinin isä Susi (46) koittavat pykätä vauvan & säilyttää mielenterveytensä ja parisuhteensa. Yritetty on alkuvuodesta 2011, diagnoosina selittämätön lapsettomuus. Raskaus alkoi vihdoin tammikuussa 2014 kolmen tuloksettomaksi jääneen inseminaatiohoidon jälkeen, ensimmäisestä koeputkihoidosta. (Bonuksena blogissa sopeudutaan Suomeen, ulkomaanelävä Susi ekaa kertaa elämässään ja Hilkka yli kymmenen vuoden maailmalla - etupäässä Afrikassa - haahuilun jälkeen.)

5 thoughts on “Stydiä symboliikkaa osa 267

 1. Niin tuttua, niin tuttua :(. Lähiaikoina olen huomannut pahoittavani mielen milloin mistäkin. Niin se vaan on, että melkein joka päivä saa muistutuksen siitä, ettei itse onnistu raskautumaan. Argh!

  Kysyit joskus voiko kuulumisiani lukea jostain, niin nyt voi. Aloitin siis purkamaan synkkiä tuntojani johonkin tuuttiin, että selviäisi hengissä tästä kaikesta :D.

  Tietenkään ei vielä ole varmaa, että oikeasti jaksaisin päivitellä sitä blogia :).

  Tykkää

 2. Täällä kans yks marttyyri. Ei napannu alkio kiinni joten kohti uusia pettymyksiä vaan. Aika vaikea tässä on olla katkeroitumatta.. kaikelle.
  En jotenkin jaksa uskoa tuleviin PAS-hoitoihinkaan mutta kai se pakkanen pitää ensin tyhjentää ennen seuraavaa ivf:ää.

  Tykkää

 3. Viikko viikolta kunnioitan teitä todellisia yrittäjiä yhä enemmän. Kumpa vain jaksatte. Voimahalauksia kaikille teille ja omalleni rutstus.

  Tykkää

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.