Mä kans

Image

Koska meillä on nyt tämä projekti, jossa hoidetaan parisuhdetta, käydään välillä ulkona syömässä. (Lisäksi ollaan katsottu televisiota ja pyöräilty.)

Iggy kuulemma tykkää kiinalaisesta ja olisi halunnut lähteä eilen meidän mukaan. Kun tulin töistä kotiin, hän odotti eteisen lattialla valmiiksi pukeutuneena.

8 kommenttia artikkeliin ”Mä kans

 1. Meidän lähes samanlaisella Simolla oli eilen nimipäivä ja oli kutsunut myös kaverit mukaan 🙂 Täällä odotellaan edellisen (tällä kertaa koti-)inseminaation tuloksia. Näinä päivinä pitäisi menkkojen alkaa jos ovat alkaakseen. On kyllä tulossa yllättävän pitkä kk verrattuna edelliseen kun vielä ei näy.

  Tykkää

   1. No ei alkanut 😦 Taas sain muistutuksen tänään siitä miten viimeisen vuoden aikana kierto on heittänyt ihan häränpyllyä. Toissapäivänä olin jo melko luottavaisin mielin ja eilen hyvin tyytyväisin mielin siitä että meillä varmaan kotitoimet tuottivat tulosta ja saamme kesävauvan 🙂 Myös 2 kiertoa sitten tehty munanjohdintenaukiolotutkimus latasi erityistoiveita (kaikki oli kunnossa silloin!). Tulee väkisinkin mieleen että onkohan keho oppinut viimeisen vuoden aikana että sillä yritetään nyt tosiaan saada jotain aikaan ja on sitten opetellut jekuttamaan niin että antaa ensin ihmiselle odotuksia ja sitten vetäisee maton. Vuosi sitten ”minä olin aina niin että 28 päivää ja sitten vuoto”. Nyt tuo menee niin että viime kuussa 23 pvää ja nyt 31! Juuri nyt tuntuu siltä että ei edes jaksa yrittää mutta kyllä se varmaankin niin menee että parin viikon kuluttua raahaudumme klinikalle yhden kotikokeilukuukauden jälkeen. Mutta lopputulema nyt on että harmittaa vietävästi!!

    Tykkää

  1. Oi ihanat Helmi, kiitos! Saiskohan neljästä tuollaisesta ommeltua yhden aikuisten tuplapussilakanan? (Tosin mun ei pitäis suunitella tuunauksia sillä olen aika kärsimätön enkä kovin taitava käsistäni.)

   Nyt to iltana voi just ja just sanoa jo hyvää viikonloppua: hyvää viikonloppua Helmi!

   Tykkää

   1. Ja höps, sinäkö et ole taitava käsistäsi. Peittoat ainakin minut! Mutta kiireinen on, niin että vietä sekin hetki mieluummin Suden kanssa sushilla. 😉

    Tykkää

 2. Höh, miksei minun kommentit tule tänne esille?? Olen ihan varma, että tätäkin postausta olin jo kommentoinut. No jos tämä tällä kertaa menisikin läpi: Aaaaaw ❤ Päivän piristys. 🙂

  Tykkää

  1. Kummallista. Mäkin huomasin äsken, että mun jotkut kommentit Puupan blogiin on hävinneet kuin pieru Saharaan! Ehkä liikkeelläon kommentteja syövä virus. Hyvää viikonloppua Isla.

   Tykkää

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.