Buenos Aires

Image

Joitakin vuosia sitten keksin alkaa ahistuksen ja ärsytyksen hetkinä fantasioida, että ostan menolipun Buenos Airesiin enkä kerro kenellekään.

Visio ei koskaan sisältänyt muuta kuin lentolipun ostamisen (tai ehkä joskus lasillisen kuoharia, jonka nauttisin heti fasten seatbelts -valon sammuttua) mutta sain siitä ihan naurettavan paljon voimaa.

Sittemmin voima vesittyi, sillä vilautin Buenos Aires -korttia Nipsulle kerran kun meillä molemmilla oli ollut tosi kakka päivä. Ja kun on kertonut yhdelle, kohta kertookin jo kaikille. Nykyään Susi ja äitikin tietää, mistä mua voi tarvittaessa käydä etsimässä.

Silti tää sähköpostiin saapunut mainos – hmm – leikkasi turtumuksen harmaan rokan kuin lentokoneen siivestä sinkoava auringonsäde.

Hyvää viikonloppua kaikille!

This entry was posted in Ensioireet - optimistin lapsettomuusblogi, Lapsettomuus and tagged , by Hilkka. Bookmark the permalink.

About Hilkka

Ei-kenenkään-äiti Hilkka (38) ja kahden teinin isä Susi (46) koittavat pykätä vauvan & säilyttää mielenterveytensä ja parisuhteensa. Yritetty on alkuvuodesta 2011, diagnoosina selittämätön lapsettomuus. Raskaus alkoi vihdoin tammikuussa 2014 kolmen tuloksettomaksi jääneen inseminaatiohoidon jälkeen, ensimmäisestä koeputkihoidosta. (Bonuksena blogissa sopeudutaan Suomeen, ulkomaanelävä Susi ekaa kertaa elämässään ja Hilkka yli kymmenen vuoden maailmalla - etupäässä Afrikassa - haahuilun jälkeen.)

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.