Voiko vauvakuumetta siirtää?

En ole varma siitä tiedänkö, mikä on vauvakuume. Olen 25-vuotias ja epäilen potevani vauvakuumetta, mutta en ole asiasta ihan varma. Nyt vain ei oikein sopisi elämäntilanteeseen tuo lapsen hankkiminen. Voiko vauvakuumeen järkeillä pois?

Ajattelutapani on sikäli perinteinen, että ihanne olisi ensin avioitua ja sitten hankkia lapsia. Ns. vahinkoraskaus on toki eri asia, ja niin sattuessa perheellistymistä pitäisi harkita eri kantilta. Olen hyvinkin tietoinen siitä, että häitä ei vielä ole suunnitelmissa (ainakaan lähiaikoina), mutta jotenkin tuntuu siltä, että voisi pikkuhiljaa miettiä tuota vatsan kasvattamista. Samaan aikaan yritän ylipuhua itseäni, ettei sen aika ole vielä.

Kihlattuni on samaa mieltä kanssani tuosta ”elämän järjestyksestä”. Olemme jutelleet jonkin verran häistä, mutta todenneet, että haluamme järjestää ”kunnon häät”, eikä tähän juuri nyt ole varaa. Tiedämme molemmat haluavamme perustaa perheen yhdessä, mutta kihlattuni ei oikein pidä siitä puhumisesta, hänen mielestään on turha jutella asioista jotka eivät todellakaan ole ajankohtaisia juuri nyt.

Minulla on kuitenkin sellainen tunne, että ehkä kihlattunikin potee jonkin sortin vauvakuumetta… Olemme jo suhteen alussa pohtineet yhteisen koiran hankkimista, mutta todenneet, ettemme lähde pentua vielä hankkimaan. Noin kuukausi sitten kihlattuni ehdotti yllättäen pennun hankkimista ja kävi ilmi, että hän oli tehnyt jonkin verran taustayötä löytääkseen meille sopivan kasvattajan, jolla olisi pentuja tarjolla suhteellisen lyhyellä varoitusajalla.

Pari viikkoa sitten perheeseemme liittyi sitten pieni punainen karvapallo. Koiranpennun hankkiminen voitaisiin laskea kokopäivätyöstä, mutta on se sen arvoista. Meidän pentu kyllä saa rakkautta ja huolenpitoa niin paljon että… Voiko siis orastavan vauvakuumeen siirtää koiranpentuun?

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.