Uusi toteemieläinehdokas

Image

Kuvassa vähän erilainen haikara, afrikanmarabu. Tää on sellainen antisankari, että voisi käydä pitkittyneen vauvatoiveen toteemieläimeksi paremmin kuin söpö siili.

Kuunnelkaa vaikka parhaat palat Wikipedian kertomana:

 • Viettävät paljon aikaa seisomalla liikkumattomana.
 • Eivät ole hyviä lyhyen matkan lentäjiä.
 • ”Viilentävät itseään ulostamalla jaloilleen, joka saa koivet näyttämään valkoisilta”
 • Syövät raatoja.
 • Eivät joudu ihmisten syömiksi epämiellyttävien elintapojensa ja ulkonäkönsä vuoksi.
 • Ovat hyödyksi sikäli, että hävittävät raatoja ja jätteitä, jotka voivat levittää tauteja.

Aivan vetämätön päivä töissä. Olisin mieluusti viettänyt koko päivän taukonurkkauksessa ulostamassa jaloilleni. En varsinaisesti ajattele raskauden mahdollisuutta (vaikka näin kyllä unta, jossa Jyrki Katainen kärsi lapsettomuudesta) mutten silti saanut keskityttyä oikein mihinkään. Toisaalta tein koko päivän kauheesti jotain (ei-taukonurkkauksessa).

Ja kun iltapäivästä avasin henk. koht. elämän netin, sieltä löytyi vielä kaksi uutta blogimaailman raskautta. Jee ja onnea Leppäkerttu, Odotellen ja Silmu!

Omassa alavatsassani tuntuu vieläkin tasaista painetta. Alan kohta epäillä, että siellä on pelkkää kasautunutta ilmaa.

Tosin eilen tapahtui myös sellaista, että olin fysioterapeutilla ja mahallaan maatessa oikeaan rintaan pisti ihan hirveästi. Vaan eihän se mikään ihme ole että pistää, kun etumus on liiskaantunut puolikovaa alustaa vasten ja joku painaa samalla täysiä oikean lapaluun päältä.

7 kommenttia artikkeliin ”Uusi toteemieläinehdokas

 1. Muilla käy kattohaikara (tuo vauvoja), meillä käy kakkahaikara (tuo p**kaa). Ei vaiskaan, hyvää viikonloppua ja sitäkin parempaa mieltä kaikille. 🙂

  Tykkää

 2. Olenkin ollut huolissani kuvan yksikön jaloista, koska ne eivät ole valkoiset. Tyyppi on selkeästi unohtanut ottaa päivän Lugesteron-annoksen.

  Hyvää viikonloppua Anniina!

  Tykkää

 3. Hyvää viikonloppua Hilkka! Täällä myös ensi perjantaita odotetaan puoliksi toiveikkain mielin 🙂 koska silloin on lupa testata. Mutta niin, töissäkin on käytävä 🙂 Vielä kun ensi viikon jaksaa niin sitten on viikon syysloma edessä.

  Tykkää

 4. Hei Milla! Kiitos viestistä. Onko sulle myös tehty jokin hoito? Jos, niin minkälainen ja monesko?

  Mä jo melkein pyörsin pyhät päätökseni ja aioin googlata, koska aikaisintaan voi tehdä raskaustestin niin, ettei enää ole riskiä munasolun irrotuspiikin aikaansaamasta väärästä positiivisesta tuloksesta.

  Alavatsassa on tosi samanlaisia tuntemuksia, kuin ensimmäisen inseminaation jälkeen. Silloin munasolu hedelmöittyi, mutta ei kiinnittynyt kunnolla. Viime kierrossa tehdyssä toisessa inseminaatiossa ei ollut minkäänlaisia tuntemuksia.

  Mutta päätin nyt taas kuitenkin pinnistellä perjantaihin saakka. Kivaa tietää, että joku muukin pinnistelee! Ajatus töihin menosta tuntuu itse asiassa helpottavalta, sillä siellä kuluu aika kuin huomaamatta, eikä ehdi tulla tällaisia ”mitäs jos sittenkin testaisin” jo – viikonloppuajatuksia.

  Mutta nyt ekaksi rentouttavaa sunnuntaita ja onnea pinnistelyyn.

  Tykkää

 5. Hei! Vuosi sitten syyskuussa kävimme klinikalla (Jarnan) pakeilla. Alkututkimukset tehtiin ja kaikki oli silloin ”kunnossa” joten päätettiin että jatketaan koti-inseminaation n. vuosi (sai palata aiemmin klinikalle jos tuntui siltä). Kesäkuussa sitten halusimme jo lisäapua ja tehtiin 1. inseminaatio klinikalla. 2. kerta oli elokuussa ja 3. kerta nyt syyskuussa 20.9. Jos ”mitään” ei tapahdu niin lokakuun kerta mennään vielä syyskuun tavoin. Sitten sen jälkeen olisi tarkoitus ottaa piikityshoito rinnalle. Onhan tämä vuosi vielä melko ”lyhyt” aika mutta kyllä se pitkältä minulle ja miehelle tuntuu silti. Eilen illalla kun uni ei tullut, mietimme muutamia nimiehdotuksia (pojalle!?). Jännittävää viikkoa sulle!

  Tykkää

  1. Juu, kyllä vuosi on ihan tarpeeksi pitkä aika, että siinä ehtii tulla harmiolo, epätoivo, epätieto ja mitä näitä nyt on – varsinkin, jos olitte jo sitä ennen yrittäneet omin neuvoin.

   Samoin jännittävää viikkoa, pidän edelleen peukkuja!

   Tykkää

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.