Lapseton tarkkailee oireita: Kierros 2, osa 1

No niin, alkais olla taas tosi kyseessä.

Katsokaa vaikka tätä vauvalinkit-sivustolta lainattua kuvaa:

Image

Jos viime perjantaina tehty inseminaatio johti munasolun hedelmöitymiseen, alkiorakkulan pitäisi olla yrittämässä kohdun seinämään kiinnittymistä näillä hetkillä. Wikipedia sanoo, että 5-8 päivää hedelmöittymisen jälkeen.

Nyt on menossa kuudes päivä inseminaation jälkeen. Viime kerralla tunsin yhdeksäntenä päivänä outoa pistelyä.

Ainakaan vielä ei mikään pistele.

Mutta äsken kävelin käytävällä heiluttelemassa yläruumistani ja ihan kuin rinnat olis vähän hellät.

Heiluttelin, koska hartiat on jumissa. En siis vielä varsinaisesti testaillakseni – testailuheiluttelun aika tulee varmaan ensi viikolla.

Muistelisin, että varsinaisen raskaustestin saa tehdä sunnuntaina 8.9. Ellei se ollut perjantai 7.9. Yritän miettiä, missä kassissa lääkärissä kirjoittamani muistilappu voisi olla.

Nyt takaisin töihin. Paitsi että arvatkaas mitä meillä on ohjelmassa kello 14? Etäisen kollegan mammakahvit! Oujee…

8 kommenttia artikkeliin ”Lapseton tarkkailee oireita: Kierros 2, osa 1

  1. Onpas kiva nyt seurata sun tarkkaa vaihekuvailua, kun mennään näin samoissa aikatauluissa. Meillä on huomenna nyt se inssi ja sitten alkaa piinallinen kahden viikon odotus. Viimeksi yritin parhaani olla ajattelematta asiaa ja suhtautua mahdollsimman pessimistisesti, etten taas pettyisi. Ja keväällähän tulos oli toivottu, joten nyt pitäis kai toimia samalla tavalla, ettei taika rikkoutuisi 🙂 Toisaalta yritän kuumeisesti muistella, milloin tuli mikäkin oire.

    Toivotaan nyt parasta meille molemmille!

    Tykkää

    1. Moi Miriam, toivotan loistokasta inseminaatiota tälle päivälle – ja sen jälkeen kaiken sen sujumista loistokkaasti, minkä pitää sujua loistokkaasti!

      Tykkää

  2. Onnea ja paljon kärsivällisyyttä piinailuun!!
    Minä tulen sitten perässä, näillä näkymin ma 9.9 olis edessä punktio ja keskiviikkona alkion siirto -jos ja kun siihen päästään..

    Tykkää

    1. Oo, jännää! Pidän peukkuja, että kaikki menee hyvin! Piinailu on toistaiseksi under control. Mutta viimeksi se taisi kiihtyä eksponentiaalisesti loppua kohden…

      Tykkää

  3. Peukut pystyssä täälläkin! Vielä odotellaan seuraavaa kierrosta parin kuun päähän… Pettymyksiä heinäkuussa vielä palautellaan hg:tä jne. Positiivisin mielin!

    Tykkää

    1. Moi Naene, kiitos viestistä ja pahoittelut pettymyksistä – niiltä taitaa harva välttyä näissä hommissa.

      Hg on siis se ihmisen gonadotropiini-hormoni? Mitä tarkoittaa, että sitä palautellaan? Ja entä minkä sortin hoitoja takana ja edessä?

      Tykkää

      1. Hemoglobiini pääs tippuu 80 keskenmenon verenvuodon ansiosta. Itku pitkästä ilosta.

        Tykkää

Kirjoita kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.