Sinkkumietteitä

Olin kävelyllä ja näin, kun ohitseni juoksi oikealta hyvännäköinen nuorimies. Juoksuvaatteet olivat muodinmukaiset ja harrastus jo pitkällä, muttei liian pitkällä, mietin. Pian minut ohitti vasemmalta toinen juoksija, nuori nainen, muodinmukaisissa juoksuvaatteissa ja hiukset ponnarilla. Molemmat pysähtyivät liikennevaloihin ja hypähtelivät paikallaan. Lihakset on hyvä pitää pienessä liikkeessä. Suun alueen lihakset eivät kuitenkaan saaneet mitään treeniä, sillä nämä komistukset eivät katsoneet toisiaan, eivät moikanneet, eivät hymyilleet tai tehneet mitään sellaista normaalia tavallista, mitä nyt samaa asiaa harrastavat yleensä tekevät. Tulin ajatelleeksi, että siinä menee kaksi yksineläjää.

Olisiko jotain hirveää tapahtunut, jos he olisivat katsoneet toisiaan? Tai jospa yksi  heistä olisi ojentanut toiselle ihanan hikisen käyntikortin ja sanonut – soittele joskus?

Parisuhdekeskuksesta kysytään usein, mistä sen kumppanin löytää. Me tiedämme. Sen löytää pitämällä silmät auki ja pään liikkeessä, ja sen löytää olemalla esillä ja vuorovaikutuksessa toisten kanssa. Sen löytää hymyilemällä hänelle, joka sinua sävähdyttää ja pysäyttämällä juoksijan, joka vie sydämesi. Ole aktiivinen, älä odota. Parisuhteet eivät tule luo. Sinun tulee olla aktiivinen normaalin,  ihan oman itsesi näköisen elämän koukeroissa. Vaikka liikennevaloissa.

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.