Aurinkoista kesää, rentouttavaa lomaa ja mukavaa paluuta loman jälkeen töihin

Kiitokset kaikille teille, rakkaat kollegat Väestöliitossa hyvästä yhteistyöstä ja innostuneesta tekemisen meiningistä. Paljon saimme aikaiseksi! Onneksi jäi vielä jotain tehtävää syksyksikin.  Pitkä talvi on muisto vain,  samoin pitkään jaksanut kylmä kevät. Vihdoinkin on lämmintä ja aurinkoista. Mikäpä on lähtiessä hyvin ansaitulle lomalle.

Toivotan kaikille ihanaa kesää ja juuri sellaista  lomaa mikä on itselle parasta.  Monet lehdet ovat täynnä ohjeita siitä kuinka välttää lomastressi ja  vielä pahempi, lomalta paluustressi. Minusta kumpaakaan ei kannata surra. Otetaan vastaan mitä ylhäältä annetaan, olkoon aurinkoa tai sadetta.  Yksi vihje kuitenkin: kannattaa kokeilla jotain mistä on aina haaveillut tai sellaista, jota ei ole pitkiin aikoihin tehnyt.

Viime kesänä seilasin vihdoin J.L.Runebergillä Porvooseen. Olin katsellut laivaa kauppatorin rannassa nuorena opiskelijana ja sitten nuorena äitinä: olisipa hauskaa matkustaa vanhanajan laivalla .  Vuodet vierivät ja lapset kasvoivat enkä saanut aikaiseksi reissua ennen kuin viime kesänä. Siitä vain suoraan torilta laivaan ja Porvooseen. Hauskaa oli, suosittelen!

Nuorena kävin paljon lavatansseissa kuten muutkin maaseudun nuoret. Kokeilin Juhannuksena asiaa uudestaan. Jotain perisuomalaista herkkyyttä on siinä kun kansa vetää hartaana satumaatangoa.  Tuntui kuin neljäkymmentä vuotta ja kaksikymmentä kiloa olisi haihtunut . Olin taas hetken nuori, hoikka ja kaunis.  Vaikutus kesti vain vähän aikaa, mutta senhän voi aina uusia.

Kokeile, mikä Sinulle olisi tämän kesä juttu. Pääasia, että nautit, otat rennosti etkä suotta murehdi työasioita. Kyllä ne  pöydältä löytyvät  taas elokuussa. Eikä työmeilejä sitten vilkuilla lomalla!

Aurinkoisia kesäpäiviä toivottaen,

Helena

Helena Hiila-O’Brien (Väestöliiton toimitusjohtaja 2002-14)

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.