Ikä tuo mukanaan viisautta myös seksiin liittyvissä asioissa

Rakkaus ja halu rakastaa, ehkäpä myös rakastella eivät häviä iän myötä, pikemminkin päinvastoin. On tärkeää kokea olevansa edelleen haluttu. Aikaa löytyy, jos niin haluaa, myös omiin tai yhteisiin seksuaalisiin löytöretkiin. Toki iän tuomat muutokset vaikkapa terveydentilassa pitää huomioida, mutta mahdollisuus seksuaaliseen nautintoon on olemassa.

Kypsäniän rakkaus laittaa tunteet liikkeelle ja läikkymään myös halun osalta. Kiihottuminen saattaa hidastua ja orgasmi intensiteetti laskea. Toisaalta ei ole kiire orgasmin kokeminen saattaa myös helpottua. Epäonnistuminen ei ole enää katastrofi, vaan siihen voi suhtautua hyväksyvällä huumorillakin. ”Sinnepäin” seksikin tuntuu hyvältä. Nuoruuden estoista on ehkä päästy yli, kilpailla ei tarvitse enää kenenkään kanssa ja asiat, jotka tuottavat nautinto uskalletaan ilmaista.

Seksuaalisuus ja seksi ovat tärkeitä asioita ihmisen elämässä vaikka ikää jo olisikin. Seksuaalisuus on tarkoitettu iloksi ja virkistykseksi tässä uskomattoman ihanassa nautinnon maailmassa. Siihen ei ole merkitty yläikärajaa tai parasta ennen päivämäärää.

Lue lisää aiheesta Kosketuksen kaipuu – kypsän iän seksuaalisuus

Senioriklinikka

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.