Kapua elämäsi matkalle!

KAPUAoikeaHaluatko lähteä elämäsi seikkailulle? Oletko joskus haaveillut Himalajalle kiipeämisestä? Haluatko samalla tehdä hyvää? Nyt sinulla on siihen ainutlaatuinen mahdollisuus, sillä olemme uusi Oma Kapua -kumppani!

Etsimmekin nyt aivan tavallisia, eri-ikäisiä ja itsensä haastamisesta kiinnostuneita ihmisiä, joita yhdistää haave kiivetä vuorelle ja halu kerätä varoja kehitysmaiden auttamiseksi. Et tarvitse supersankarin voimia matkalle lähteäksesi, vaan hyvä peruskunto riittää!

Toteutamme yhdessä Kapua Aidventuresin kanssa  matkan Nepaliin, jonka aluksi tutustutaan Väestöliiton ja WWF:n yhteiseen kehitysyhteistyöhankkeeseen Nepalin tasankoalueella. Tämän jälkeen matka jatkuu yhdeksänpäiväisellä vaelluksella Annapurnan suojelualueella Himalajalla. Matkalla kiivetään 4145 metrin korkeuteen Annapurnan perusleirille. Tutustu tästä matkaohjelmaan.

Vain 14 mahtuu mukaan!

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.