Iggy, puhuva siili

Piti kirjoittaa hyvästä selityksestä, jonka sain sille miksi ei kannata syöksyä suoraa päätä koeputkihedelmöitykseen. Sen täytyykin odottaa kiireettömämpää aikaa, eli ensi viikkoa. (Jään kesälomalle – ensin osa-aikaiselle ja sitten kunnolliselle – jeeeeeeeeee.)

Väliaikatietona, että saatan olla sekoamassa. Ostin Sudelle lahjaksi pehmolelun.

Olen onnistunut elämään 38 vuotta ja seurustelemaan aika monen ihmisen kanssa antamatta koskaan kenellekään yhtäkään pehmolelua.

Sitten kävelin siivouspäivänä Käpylän läpi ja näin pienen tytön, joka myi pientä pehmosiiliä.  Siili maksoi euron.

Susi antoi siilille nimeksi Iggy. Iggy nukkuu meidän välissä (tai siis asuu sängyssä, koska on siellä 24/7, eikä vain silloin kun me nukutaan).

Huolestuttavaa Iggyssä on se, että me ollaan jo alettu panna sanomisia sen suuhun. Iggyllä on pieni muriseva ääni, jolla se on toistaiseksi protestoinut mm. seuraavia juttuja:

  • Miksi pitää mennä nukkumaan?
  • Miksi täällä on sekaista ja sänkyä ei koskaan petata?
  • Miksi pitäisi mennä maalikauppaan, jos voisi sen sijaan loikoilla?

Tästä ei ole pitkä matka siihen, että Iggy alkaa antaa hyvää tarkoittavia seksineuvoja. Tai että Iggystä tulee meidän lapsi ja alan raahata sitä mukanani pienessä kassissa.

Creepy.

4 kommenttia artikkeliin ”Iggy, puhuva siili

  1. Moi Isla! Joo se on, Iggy ihana. Hänen elämänsä on tosin siinä mielessä haasteellista, että ruumis on niin täynnä vanua, ettei hän pysty taittamaan sitä mistään kohdasta. Esim. kumartuminen ja taaksepäin katsominen eivät onnistu muuten kuin suorin vartaloin. Usein hän päätyykin viettämään koko päivän pystyasennossa kuono alaspäin. Olen ajatellut, että hänestä voisi tulla isona joogi.

    Tykkää

Kirjoita kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.