Todistusaineistoa

ImageTulipas maailman epätarkoin kuva, mutta olin niin innoissasani. Kuva on todiste seuraavasta: Vaikka olen taipuvainen liioitteluun, liioittelen vain vähän. Kuvassa vasemmalla macholandialainen foolihappotabletti, oikealla suomalainen.

Löysin loppuneiksi luulemani macholandialaiset tabletit tehdessäni lähtöä lenkille – pahvilaatikosta, jossa säilytän mm. urheilusukkia. (Muutoin lenkin kanssa kävi niin, että kaksi kilometriä juostuani havahduin kaupan kassalta. Oikeassa kädessäni oli Geisha-jäätelötuutti ja vasemmassa berliininmunkki.)

Tablettien kokoero kuvaa hyvin macholandialaisen ja suomalaisen mentaliteetin eroa. Macholandiassa asiat ovat sitä parempia, mitä isompia, nopeampia, kiiltävämpiä ja äänekkäämpiä ne ovat. Suomessa taas…

Saman logiikan mukaan: Kun macholandiassa määrätään lääkkeitä, määrätään oikein kovia ja isoja lääkkeitä. Kun macholandiassa hoidetaan papilloomaviruksen aiheuttamia solumuutoksia, nainen leikataan nukutuksessa (outo leikkaus, josta kirjoitin aiemmassa postauksessa). Ja kun yhdyntä sattuu vielä puoli vuotta leikkauksen jälkeen, nainen nukutetaan taas ja tehdään jotain, minkä nimi on ”alcohol injection of the vulva” – ei huomattavaa apua ainakaan aluksi, mutta olipahan ainakin suurieleinen operaatio.

Ja kun Macholandiassa lopulta aletaan suunnitella hedelmöityshoitoja, on hirveä kiire ja luultavasti vain koeputkihedelmöitys auttaa. On pakko tunnustaa, että tunsin suurta vetoa hedelmällisyyslääkäriin, joka kaiken nuivailun jälkeen sanoi, että meidän tilanne on tosi vakava. Olisin halunnut jäädä vastaanotolle ikuisiksi ajoiksi.

Ei ihme, että olin pettynyt, kun Suomessa ehdotettiin, että ensin kokeiltaisiinkin keinohedelmöitystä. Viime käynnillä kuitenkin puhuttiin asiasta uudelleen ja lääkäri selitti asian tosi hyvin. Kirjoitan selityksen kokonaan omaksi postauksekseen alkavalla viikolla. Nyt ohjelmassa bratwurstien paistaminen iltaruuaksi.

This entry was posted in Ensioireet - optimistin lapsettomuusblogi, Lapsettomuus and tagged by Hilkka. Bookmark the permalink.

About Hilkka

Ei-kenenkään-äiti Hilkka (38) ja kahden teinin isä Susi (46) koittavat pykätä vauvan & säilyttää mielenterveytensä ja parisuhteensa. Yritetty on alkuvuodesta 2011, diagnoosina selittämätön lapsettomuus. Raskaus alkoi vihdoin tammikuussa 2014 kolmen tuloksettomaksi jääneen inseminaatiohoidon jälkeen, ensimmäisestä koeputkihoidosta. (Bonuksena blogissa sopeudutaan Suomeen, ulkomaanelävä Susi ekaa kertaa elämässään ja Hilkka yli kymmenen vuoden maailmalla - etupäässä Afrikassa - haahuilun jälkeen.)

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.