Lapseton lukee sähköpostia

Sain sähköpostin kaukaiselta ystävältä. Huomasin skannailulukevani, eli kuljettavani silmiäni riveillä tiettyjä avainsanoja etsien.

Viimeisessä kappaleessa alkoi vihdoin tapahtua. Mietitään, josko kuitenkin yritettäisiin tehdä lapsi. Löydettyäni tämän tiedon saatoin keskittyä lukemaan koko viestin kunnolla. (Tervetuloa blogin lukijaksi, kaukainen ystävä. Toivon, ettei aihe tule teille ajankohtaiseksi, jos päätätte yrittää.) 

Vähän samalla tavalla käy joskus Nipsun kanssa. Jos en kuule Nipsusta pitkään aikaan, ajattelen että nyt se on raskaana, eikä tiedä miten kertoisi mulle.

Viimeksi Nipsun radiohiljaisuuden katkaisikin puhelu, joka alkoi sanoilla ”arvaa mitä”. Juuri sitä. Onnenpyörävoittaja ei kuitenkaan ollut Nipsu, vaan pikkusisko Ripsu.

Alan olla kaikkien vähääkään omaa ikääni lähellä olevien kaveripiirieni viimeisiä lapsettomia. Muiden raskausuutiset tuntuvat musertavilta vain, jos satun kuulemaan ne epätavallisen surkeana päivänä. Jokin niissä silti on, kun näin vimmaisesti niitä ennakoin.

Mutta nyt mulla on epätavallinen tarmonpuuska ja aion mennä lenkille ennen kuin se katoaa. Kuvittelisin, että lenkkeilyä olisi hyvä harrastaa useammin kuin kolmen viikon välein.

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.