Hyviä uutisia jee jee

ImageKävin aamulla lääkärissä. Hyvät uutiset on:

Mulla on (kohtalaisen?) paljon munia jäljellä. Tämä on megahyvä uutinen, sillä joka naisella on kehossaan rajallinen määrä munia. Niitä ei saa millään konstilla lisää. Jos joku ymmärtää jotain luvuista, FSH eli follikkelia stimuloiva hormoni oli 5,2. Siitä voidaan jotenkin päätellä, että niitä munia on vielä paljon.

Munajohtimet on auki. Tämä on hyvä uutinen, vaikkakaan ei kait ihan saman kokoluokan hyvä uutinen kuin munat, sillä johtimet voidaan tarvittaessa kiertää koeputkihedelmöityksellä. Tutkimus ei sattunut.

Näin liljoja matkalla lääkäristä töihin. Tämä on taas hyvä enne (jopa kaltaiselleni äärimmäisen rationaaliselle henkilölle). Liittyy siihen, että Lily on nimi, joka on helppo lausua sekä suomeksi että englanniksi.

Lisää myöhemmin, nyt pitää tehdä töitä.

This entry was posted in Ensioireet - optimistin lapsettomuusblogi, Lapsettomuus and tagged by Hilkka. Bookmark the permalink.

About Hilkka

Ei-kenenkään-äiti Hilkka (38) ja kahden teinin isä Susi (46) koittavat pykätä vauvan & säilyttää mielenterveytensä ja parisuhteensa. Yritetty on alkuvuodesta 2011, diagnoosina selittämätön lapsettomuus. Raskaus alkoi vihdoin tammikuussa 2014 kolmen tuloksettomaksi jääneen inseminaatiohoidon jälkeen, ensimmäisestä koeputkihoidosta. (Bonuksena blogissa sopeudutaan Suomeen, ulkomaanelävä Susi ekaa kertaa elämässään ja Hilkka yli kymmenen vuoden maailmalla - etupäässä Afrikassa - haahuilun jälkeen.)

5 thoughts on “Hyviä uutisia jee jee

 1. Muuten noi liljat ei olis olleet mikään erityinen enne, mut ne oli siellä meidän lähi-Lidlissä! Todennäköisyys pienempi kuin esim. Stockalla 🙂

  Tykkää

  • Vielä mulla on miettimättä symboliikka sille, mitä tarkoitti, että Lidlissä oli kaksi avonaista liljaa ja muut nuppuja. Ehkä: 1) kestää kaksi kuukautta 2) kestää kaksi vuotta 3) sormusennuste oli sittenkin väärässä ja me saataiskin kaksi lasta.

   Tykkää

 2. Hienoja uutisia!
  Mä veikkaan, että sä et vaan huomannut kolmatta avonaista liljaa. Se oli vaan vähän piilossa vielä.

  Tykkää

 3. Päivitysilmoitus: Surullinen kukka | Väestöliiton blogi

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.