Keltainen vessapaperi

Olen juuri tuijottanut käytettyä vessapaperia tosi läheltä.

En voi suositella keltaista wc-paperia raskautta yrittäville. Siitä väristä ei kuukautisvuodon alku, tipoittainen haaleanvaaleanruskea, erotu ollenkaan.

Kuukautisten pitäisi alkaa tänään. Ainakaan keltaisessa vessapaperissa niitä ei ainakaan vielä näy.

This entry was posted in Ensioireet - optimistin lapsettomuusblogi, Lapsettomuus and tagged , by Hilkka. Bookmark the permalink.

About Hilkka

Ei-kenenkään-äiti Hilkka (38) ja kahden teinin isä Susi (46) koittavat pykätä vauvan & säilyttää mielenterveytensä ja parisuhteensa. Yritetty on alkuvuodesta 2011, diagnoosina selittämätön lapsettomuus. Raskaus alkoi vihdoin tammikuussa 2014 kolmen tuloksettomaksi jääneen inseminaatiohoidon jälkeen, ensimmäisestä koeputkihoidosta. (Bonuksena blogissa sopeudutaan Suomeen, ulkomaanelävä Susi ekaa kertaa elämässään ja Hilkka yli kymmenen vuoden maailmalla - etupäässä Afrikassa - haahuilun jälkeen.)

5 thoughts on “Keltainen vessapaperi

 1. Kiitos Siiri! Olen sittemmin käyttänyt myös valkoista paperia (töissä) eikä siinäkään näy mitään. Mutta olo on kyllä ihan samanlainen kuin aina ennen kuukautisia.

  Tykkää

 2. Joko kotiin on ostettu valkoista vessapaperia? Mua niin hymyilyttää se postaus, jossa kerroit sulta puuttuvan yksityisyyssuodattimen. Hymyilyttää siis etenkin nyt, kun kerrot tuijottaneesi vessapaperia hyvin läheltä.

  Tykkää

  • Hys, mä yritän täällä ottaa rauhallisesti. Oon lihonut vähän ja nukkunut pitkään huonosti. Tällaisissa olosuhteissa kuukautiset on ennenkin myöhästyneet pari päivää. (Huomenna mennään kyllä pitkäksi viikonlopuksi mun vanhempien luo. Ehkä niillä on valkoista!)

   Tykkää

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.