Ihanaa Leijonat ihanaa

Susi menee tänään ekaa kertaa elämässään katsomaan jääkiekkoa!

Olen siitä huono, etten jaksa kiinnostua kumppanin harrastuksista, ellen ole valmiiksi kiinnostunut niistä. Susi vei mut kerran katsomaan krikettiottelua. Oli niin tylsää, että lähdin pois puolen tunnin jälkeen. Aattelin, ettei sillä niin väliä, kun pelin nimikin oli joku ihme testiottelu. Jälkeenpäin sain tietää, että just ne test matchit vasta tärkeitä onkin. (Tuntuikin vähän kummalliselta, että katsomo oli ihan täynnä ja portin ulkopuolella kymmenet ihmiset halus ostaa Nipsun ja mun liput.)

Tämä liittyy lapsettomuuteen ja hedelmöityshoitoihin kahdella tapaa:

  1. Ensikäynniltä mulle jäi parhaiten mieleen lääkärin kommentti siitä, että lapsettomuushoidot on niin pitkä prosessi, että on tärkeää muistaa hoitaa parisuhdetta. Lähden nyt mukaan tälle jääkiekkomissiolle, vaikkei suhteeni jääkiekkoon ole sen parempi kuin suhteeni krikettiin.
  2. Katselu tapahtuu viimeisillään raskaana olevan ystäväni luona. Lapsi on toinen ja ystävä ikäiseni ja levoton, koska loppumetreillä voi tapahtua jotain pahaa. Puhuttiin tästä jo vappuna ja tajusin, että jos onnistun tulemaan raskaaksi, pelkään varmaan koko 9 kk. Ja sen jälkeen loppuelämän.

3 kommenttia artikkeliin ”Ihanaa Leijonat ihanaa

  1. Vanhemmuus on yhtä pelkäämistä, koko ajan. Välillä sen onneksi unohtaa, paitsi ekana vuonna ei edes välillä. Mutta se kuuluu pakettiin, on rakkauden ja vastuun ikävämpi puoli.

    Tykkää

    1. Kiitos kommentista AI. Noin se varmaan just menee. Myös yksi niistä asioista, joiden takia lapseton tuntee ulkopuolisuutta – ei ole ketään, kenen puolesta pelätä koko ajan.

      Tykkää

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.