Lapset eivät tee onnelliseksi (paitsi itsensä joskus vappuna)

ilmapallot

Olisin halunnut ehtiä kuunnella tän, mutta päivä meni näppäimistöä paukuttaessa. Tää on Maria Petterssonin vetämä Yle puheelta maanantaina (kai) tullut ohjelma Lapset eivät tee onnelliseksi.

Tästä näyttäis olevan tulossa vähän samanlainen päivä. Paitsi että paukuttaminen pitää lopettaa jossain vaiheessa, koska on mun ensimmäinen vappu kahteentoista vuoteen ja Suden ensimmäinen vappu ikinä – ja viimeinen vähään aikaan, jos me onnistuttais tuottamaan onnettomaksi tekevä pötkö.

Hyvää vappua!

Mun paras vappumuisto muuten on, kun meitä oli niin monta lasta talossa, että yksi unohtui yläkertaan lukemaan Aku Ankkoja, kun muut lähti bussilla torille.

This entry was posted in Ensioireet - optimistin lapsettomuusblogi, Lapsettomuus and tagged by Hilkka. Bookmark the permalink.

About Hilkka

Ei-kenenkään-äiti Hilkka (38) ja kahden teinin isä Susi (46) koittavat pykätä vauvan & säilyttää mielenterveytensä ja parisuhteensa. Yritetty on alkuvuodesta 2011, diagnoosina selittämätön lapsettomuus. Raskaus alkoi vihdoin tammikuussa 2014 kolmen tuloksettomaksi jääneen inseminaatiohoidon jälkeen, ensimmäisestä koeputkihoidosta. (Bonuksena blogissa sopeudutaan Suomeen, ulkomaanelävä Susi ekaa kertaa elämässään ja Hilkka yli kymmenen vuoden maailmalla - etupäässä Afrikassa - haahuilun jälkeen.)

One thought on “Lapset eivät tee onnelliseksi (paitsi itsensä joskus vappuna)

  1. Päivitysilmoitus: Hyvää vappua! | Väestöliiton blogi

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.