Tänä viikonloppuna

Image

  • Meillä oli kestit, vieraina Nipsu ja yksi toinen kaveri. Ja sen toisen kaverin mies ja vauva. On armeliasta, että vaikka olen halunnut äidiksi kahdeksan vuotta, mulla ei koskaan ole ollut vauvakuumetta. Vauvat on suloisia, mutta aika mielenkiinnottomia pötköjä. Niiden kanssa ei voi oikein kommunikoida ja ne aiheuttaa hirveesti työtä ja valvottaa. Vauvoissa on kivaa se, että niistä tulee lapsia ja sitten aikuisia.
  • Täytin 38 vuotta. Olen nyt kymmenen vuotta vanhempi kuin se ikä, mitä pitkään pidin parhaana mahdollisena, jos piti erikseen miettiä lempi-ikää. 28-vuotiaana on jo ehtinyt kaikenlaista, muttei tarvitse vielä pitää kiirettä minnekään.
  • Ostin kolme tunikaa. Suden mielestä ne saa mut näyttämään laatikolta. Yritin selittää, ettei ole muuta vaihtoehtoa, ellen vähän laihdu. Lopulta piti kutsua Nipsu hätiin. Sen mielestä ne oli tyylikkäitä.
  • Sain kaksi Lyyliä mukaani oluelle perjantai-iltana. Yleensä äkkipäätöksiä vaativiin kutsuihin vastaa myöntyvästi vain yhdeltä toiselta ajanjaksolta peräisin oleva J-kaverini. J on eräänlainen naispuolinen Nuuskamuikkunen ja asuu Helsingissä ollessaan puolen kilometrin päässä meiltä.
  • Väsytti hirvittävästi ja alavatsaan sattui. Elettiin kuukautiskierron päiviä 19 ja 20. Mun kierron pituus vaihtelee 28 ja 30 välillä. Mielestäni juuri tässä vaiheessa kiertoa ei pitäisi olla meneillään mitään, minkä voisi tuntea.
  • Yritin asentaa (Windows) puhelimeeni ovulaatiolaskuri-applikaatiota, mutta en tajunnut, mikä oli paras tai oliko mikään varteenotettava. Ne näytti kaikki siltä, että niihin syötetään tieto vain viimeisistä kuukautisista. Lisäksi monissa luvattiin kertoa, koska olisi paras ajankohta yhdynnälle, jos halutaan erityisesti tyttö- tai poikalapsi.  Alkoi vaikuttaa niin epäilyttävältä, että päätin unohtaa koko jutun.
  • Laskuri-idea oli kuitenkin saanut otteen, joten vierailin ensimmäistä kertaa pitkästä aikaa perhesuunnittelusivujen ovulaatiolaskurissa. Koska niillä ei ole älypuhelinsovellusta, etsin asiallista englanninkielistä sivustoa, jolla saattaisi olla sovellus. WebMD näytti hyvältä ja niillä on sovellus, mutta se toimii vain i-phonella.
  • Ja sitten ajauduin käyttämään niitä laskureita. Ne antoi ihan eri tulokset. Perhesuunnittelun sivujen mukaan hedelmällisintä olisi ollut 18.-23.4. ja WebMD:n mukaan 21.-25.4.
  • Muistin, että laskureiden sijasta ovulaation tunnistamiseen voisi käyttää myös niitä tikkuja, joille pissataan. Sitten muistin, miten kamalaa meidän elämä oli viime vuonna, kun keskityin ovulaation kyttäämiseen.

Mutta ei kukaan tietäisi hyvää Windows-puhelimessa toimivaa laskuria?

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.