CIA-raportti

Pikku Karhulta tuli tekstari eilen aamupäivällä kello 11:41: ”Mitä ensikäynnillä sanottiin? Haluan CIA-raportin heti kun se valmistuu.”

Olisi aika paljon vikistävää, mutta olen ollut tässä vähän naimisissa työasioiden kanssa, koska olin eilen puoli päivää poissa. (Ensin metsästin verikoetulosten kopioita ja sitten olin siellä lääkärillä.)

Hyvät uutiset: Suden siemenet on parantuneet.

Huonot uutiset: Koska ne siemenet on parantuneet, mulle pitää tehdä kaikenlaisia tutkimuksia ja jos käy ilmi, että ovuloin ja munajohtimeni ovat auki,  koitetaan keinohedelmöitystä. Näin siis, jos ymmärsin oikein.

Koska me ollaan lähdössä lomalle juuri siinä vaiheessa kuukautiskiertoa, kun musta pitäis ottaa verikokeita, tutkiminen siirtyy seuraavaan kiertoon. Kiva lääkäri lupasi koittaa jouduttaa asioita niin, että kaikki tarpeelliset tutkimukset ehdittäisiin tehdä niin, että ehditään yrittää ensimmäistä hoitoa ennen juhannusta. Muuten aloitus kuulemma siirtyy helposti elokuulle.

Elokuu on sadan vuoden päästä!  Ja keinohedelmöityksen onnistumisprosentti on vain 10-15! (Minun ikäiselläni naisella kait usein vielä alhaisempi.)

Olis ollut jotenkin helpottavampaa, jos ei olisi ollut muita vaihtoehtoja kuin koittaa heti koeputkihedelmöitystä. Kuulemma noin joka neljäs alkionsiirto johtaa lapsen syntymään.

Nyt takaisin töihin. Lisää myöhemmin.

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.