”Elämässä on monia muita asioita heille”

Hei, mediassa on lapsettomuus/hedelmöityshoitojuttujen minisesonki! Lauantain Hesarissa oli juttu lapsettomuudesta ja maanataiaamuna lisääntyneet hedelmöityshoidot olivat Ylen pääuutinen.

Palasin vielä katsomaan, onko kumpaakaan juttua kommentoitu. Ylen uutisesa siihen ei ollut mahdollisuutta. Hesarissa oli kaksi kommenttia.

Toinen Hesarin sivuille kirjoittaneista, nimimerkki Calinha, sanoi: ”Kaikkea ei elämässä voi saada ja se täytyy hyväksyä myös tahattoman lapsettomuuden osalta. Elämässä on monia muita asioita heille, joille lapsiin liittyvät unelmat jäävät haaveeksi.”

Noinhan se on. Mullakin on seitsemänkohtainen lista nimeltä Asiat jotka voin tehdä vain, jos musta ei tule äitiä.

Kaikki ne seitsemän asiaa tuntuu tosi turhilta äitiyteen verrattuna.

This entry was posted in Ensioireet - optimistin lapsettomuusblogi, Lapsettomuus and tagged , , by Hilkka. Bookmark the permalink.

About Hilkka

Ei-kenenkään-äiti Hilkka (38) ja kahden teinin isä Susi (46) koittavat pykätä vauvan & säilyttää mielenterveytensä ja parisuhteensa. Yritetty on alkuvuodesta 2011, diagnoosina selittämätön lapsettomuus. Raskaus alkoi vihdoin tammikuussa 2014 kolmen tuloksettomaksi jääneen inseminaatiohoidon jälkeen, ensimmäisestä koeputkihoidosta. (Bonuksena blogissa sopeudutaan Suomeen, ulkomaanelävä Susi ekaa kertaa elämässään ja Hilkka yli kymmenen vuoden maailmalla - etupäässä Afrikassa - haahuilun jälkeen.)

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.