Ensioireet

Tiedättehän raskauden ensioireet? Olen kokenut ne kaikki.

Rintoja aristaa. Rintoja kihelmöi. Alavatsaa nipistelee, mutta ei silleen ihan samalla tavalla kuin jos olis kuukautiset alkamassa. Pissattaa jatkuvasti. Kylmä. Kuuma. Väsyttää koko ajan. Huono olo. Ärsyyntynyt olo. Epätavallisen hilpeä olo.

Aluksi mulla oli oireita joka kuukausi. Nyt harvemmin. Yritän suhtautua niihin epäluuloisesti. Enkä enää kerro niistä Sudelle. Paitsi että yleensä en malta olla kertomatta sinä päivänä, kun kuukautiset alkaa.

Ollaan yritetty vauvaa kaksi vuotta. Täytän tänä keväänä 38, Susi 46.

Susi on Susi, koska se on aina ollut suden näköinen. Minä rupesin sitten Hilkaksi.

Juuri kun olin lupautunut bloggariksi, tuli muuten aivan  erikoinen alavatsakipu. Mutta ei sekään mihinkään johtanut, joten puolijulkinen vuotemme lapsettomuuden ja hedelmöityshoitojen maailmassa alkakoot.

This entry was posted in Ensioireet - optimistin lapsettomuusblogi, Lapsettomuus by Hilkka. Bookmark the permalink.

About Hilkka

Ei-kenenkään-äiti Hilkka (38) ja kahden teinin isä Susi (46) koittavat pykätä vauvan & säilyttää mielenterveytensä ja parisuhteensa. Yritetty on alkuvuodesta 2011, diagnoosina selittämätön lapsettomuus. Raskaus alkoi vihdoin tammikuussa 2014 kolmen tuloksettomaksi jääneen inseminaatiohoidon jälkeen, ensimmäisestä koeputkihoidosta. (Bonuksena blogissa sopeudutaan Suomeen, ulkomaanelävä Susi ekaa kertaa elämässään ja Hilkka yli kymmenen vuoden maailmalla - etupäässä Afrikassa - haahuilun jälkeen.)

One thought on “Ensioireet

  1. Päivitysilmoitus: Kiitos lukijat! | Väestöliiton blogi

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.