Aaltoilua

On vähän hullua, että alan pitää blogia nyt. Yleensä kirjoitan silloin, kun tuntuu kamalalta. Nyt olo ei ole yhtään yhtä kamala kuin joskus aikaisemmin.

Kaikista kamalimmalta tuntui, kun olin alkanut pelätä, että jotain on vialla, mutten vielä tiennyt oliko oikeasti syytä pelätä.

Olen aika kärsimätön, joten siltä alkoi tuntua noin neljänsien kuukautisten jälkeen.

Silloin oli paha suivaantua, jos joku kehotti ”ottamaan rennosti” tai ratkesi muistelemaan kaverin serkkua, joka oli huomannut odottavansa lasta juuri lakattuaan yrittämästä.

Nyt kaksi vuotta myöhemmin sanoisin, että yrittäkää kuulkaa itse ottaa rennosti, jos alkaa vaikuttaa siltä, että se mitä haluatte kaikista eniten maailmassa, ei ehkä tule tapahtumaan.

Huomioikaa yrittäessänne, että seksi rentoutumiskeinona ei tule kysymykseen, sillä rakkauselämänne on muuttunut kalenterin kyttäämiseksi.

Mitä kauemmin aikaa kuluu, sitä suuremmalla todennäköisyydellä ette voi myöskään lukea romaaneja tai kuunnella musiikkia rentoutuaksenne, koska olette menettäneet mielenkiintonne vähän kaikkeen.

Osasin alkaa rentoutua vasta, kun saatiin paperi, jossa sanottiin että voisin rentoutua miten paljon vaan, mutta sillä tuskin olisi suurta merkitystä.

Ja ehkä on niinkin, että ihminen on rakennettu sillä tavalla, ettei se se voi surkeilla määräänsä kauempaa.

Millainen olo nyt on? Tyyni ja epätodellinen. Ja samalla sillä tavalla optimistinen, mikä enteilee pohjamutia, jos kaikki ei menekään hyvin.

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.