Tervetuloa Väestöliiton blogiin!

Bloggaamme väljästi niistä asioista, joiden parissa toimimme. Painopiste on nuorten ja perheiden hyvinvoinnissa, seksuaaliterveydessä ja monikulttuurisen yhteiskunnan edistämisessä.

Blogeissamme on ajatuksia, tuntemuksia ja näkemyksiä. Kirjoittajat ovat pääosin Väestöliiton väkeä tai teemojemme kanssa läheisesti tekemisissä olevia. Kaikki bloggaukset eivät edusta Väestöliiton ”virallista” kantaa, mutta niitä yhdistää kuitenkin yksi asia: vilpitön halu rakentaa sellaista yhteiskuntaa, jossa meillä kaikilla olisi mahdollisuudet hyvään ja onnelliseen elämään.

Kirjoituksista voi saada vertaistukea, ajatuksia ja virikkeitä omaan elämään sekä poimia neuvoja ja toivottavasti myös keveyttä joskus muuten raskaaseen arkeen – jonka me kaikki aika ajoin väistämättä kohtaamme. Tavoitteenamme on edistää suvaitsevaisuutta ja inhimillisyyttä sekä puhua myös vaikeista ja kipeistäkin asioista ihmisläheisesti, onnellisia ja iloisia asioita unohtamatta.

Odotamme innolla kommentteja ja palautetta kirjoituksiimme. Myös kysyä voi. Jos jokin asia jää askarruttamaan tai kaipaat enemmän tuhtia tietoa tai apua johonkin ongelmaan, olet tervetullut vierailemaan Väestöliiton nettisivuille, joka on runsaudessaan ainutlaatuinen tietopankki, www.vaestoliitto.fi.

Vilpittömään ajatusten vaihtoon!

Kirjoita kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.